Nuuk vejr hele året

Vejret i Nuuk året rundt – MitRejseVejr

Vejret i Nuuk året rundt

Komplet oversigt over Nuuks vejr året rundt med klimatal for temperaturer, solskinstimer, vandtemperatur og nedbør. Alt om vejret i Nuuk, Grønland.

Komplet oversigt over Nuuks vejr året rundt med klimatal for temperaturer, solskinstimer, vandtemperatur og nedbør. Alt om vejret i Nuuk, Grønland

Nuuk klima ☀️ Vandtemperatur 🌦️ Bedste tidspunkt at …

Nuuk klima ☀️ Vandtemperatur 🌦️ Bedste tidspunkt at besøge

Nuuk har et tundra klima. Her er koldt hele året rundt. Den gennemsnitlige årstemperatur for Nuuk er 0° grader og i løbet af et år falder der 395 mm regn.

Find ud af vejrudsigten for Nuuk • Bedste tidspunkt at besøge med klimaoplysninger om gennemsnitstemperatur og vandtemperaturer til din perfekte solferie.

Klimanormaler Grønland – DMI

Klimanormaler Grønland

Her på siden finder du klimanormaler for Grønland for normalperioderne 1961-1990, 1981-2010 og 1991-2020. ; Upernavik – 30 år Vejrdata 1991-2020 · Middel af …

Her finder du klimanormaler for Grønlands største byer.

Klima og vejr Grønland – Nuuk – Albatros Travel

Klima og vejr Grønland: Alt om Grønlands klima og vejret i Nuuk

Hele Grønland – på enorme 2.175.600 km² – ligger i den polare klimazone. Grundet Grønlands store størrelse, er der lokale klimatiske forskelle, men fælles er, …

Klima og vejr Grønland: Alt om Grønlands klima og vejret i Nuuk

Vejr og klima i Grønland – Visit Greenland

Vejr og klima i Grønland – [Besøg Grønland!]

Temperaturen svinger utrolig meget: Fra et gennemsnit i Upernavik på –20 grader i februar til omkring 10 grader i byerne sommeren igennem. KULDE OG VARME I …

Læs om vejret i Grønland; om de arktiske temperaturer, det varierende kyst- og indlandsklima og den lave fugtighed.

Vejret | Grønland – Skræddersy din drømmerejse – Profil Rejser

Vejret | Grønland – Skræddersy din drømmerejse | Profil Rejser

Grønland befinder sig i hele sin længde i den polare klimazone. … Søger du den varmeste tid på året, er det juli måned, du skal rejse til Ilulissat.

Personlig rådgivning hos Profil Rejser. Vi har mere end 30 års erfaring og er blandt Danmarks største arrangører af privatrejser. Se vejret på Grønland her.

Vejret i Grønland – Hvornår er det bedst at rejse til Grønland?

Sammen med vores grønlandsekspert kan du planlægge en rejse, der tager højde for vejrets luner, men man skal altid være forberedt på koldt vejr i Grønland.

Temperaturerne i Grønland varierer fra 10 til 15 grader om sommeren og helt ned til -50 grader om vinteren. Der er dog store regionale forskelle.

Vejret i Nuuk i juli 2023 | 14-dages – Vejreti.com

Vejret i Nuuk i juli 2023 | 14-dages | Vejreti.com

Det er en god idé at medbringe en paraply, så du ikke bliver overrasket af det dårlige vejr. Vores vejrudsigt kan give dig en god fornemmelse af, hvad du kan …

Vores hjemmeside leverer vejrudsigter for det gennemsnitlige vejr i Nuuk i juli 2023, inklusive temperaturer i Nuuk i juli og det gennemsnitlige antal regnvejrsdage.

Hvordan er vejret i Grønland? – Greenland by Topas

Hvordan er vejret i Grønland?

Nuuk, 10.45 / 16.20, 05.50 / 21.00, 03.40 / 23.20, 08.20 / 18.05 … Dette fænomen sker året rundt men ses af naturlige årsager kun i mørke og i klart vejr.

Meget tørt klima, muligt at se nordlys om efteråret og om vinteren når det er mørkt, muligt at se midnatssolen om sommeren. Se mere her

Keywords: nuuk vejr hele året